Over mij

In 1986 zag ik het levenslicht in Rotterdam. Samen met mijn oudere zus Iris groeide ik op in Leiden. Uiteraard met een duidelijke traditionele rolverdeling tussen mijn ouders. Mijn moeder als huisvrouw en mijn vader als hardwerkende sales en marketing professional. Veel denkwerk is er dan ook niet voor nodig hoe ik in die hoek terecht ben gekomen ;-)

 

Vanaf 7 jarige leeftijd raakte ik in aanraking met sport. Eerst nog wat voetballen, maar al vrij snel kwam ik in aanraking met zwemmen en later ook met waterpolo. Toen het 10x in de week trainen toch wat te druk werd koos ik om verder te gaan met waterpolo. Dat bleek een gelukkig huwelijk. 

 

Met onder andere 2 Europese Jeugd Kampioenschappen op zak (de ervaring, helaas niet de prijzen) heeft waterpolo een grote invloed op mijn persoonlijkheid gehad. Meer dan 15 jaar topsport zorgen er voor dat (zelf)reflectie, groei en ontwikkeling centraal staan. Dat breng ik dan ook aan tafel bij opdrachtgevers. Een teamplayer pur sang die zichzelf en anderen blijft uitdagen de beste te worden óf blijven.

 

Ik ben niet vals bescheiden, maar toch is het mooier als anderen de positieve (en negatieve) kanten van je belichten. Op sebaviaan.nl kan je daar van alles over lezen. 

 

Veel eisen stel ik niet aan een samenwerking, maar er zijn er toch twee die ik wel vraag.

  1. Ik werk alleen voor organisaties die willen uitblinken, niet waar "het" er maar een beetje bijgedaan wordt
  2. Er moet ruimte zijn voor mijn drive en energie (sterke verhalen, foute humor, innovatiekracht, teamspirit)

Is dat geen probleem, dan drink ik graag eens koffie!