28. september 2017
Bijna iedere organisatie heeft wel doelstellingen. Soms heel ambitieus en goed onderbouwd, maar regelmatig ook zonder realiteitsbesef. Naast de weinig doordachte doelstellingen is een veel gemaakte fout dat er niet goed wordt nagedacht over de manier om deze doelstellingen te realiseren. In dit artikel sta ik stil bij het belang van doelstellingen én de manier om ze te behalen. Hoe ambitieus ze ook zijn.

20. juni 2017
Heb je verstand van SEA wordt wel eens gevraagd. Ja, antwoord ik dan. Heb je dan ook verstand van SEO en social? Ja, ook daar heb ik verstand van. In dat geval ben jij de expert die we zoeken, waarop ik mezelf dan afvraag of het verschil tussen een digitaal strateeg en marketeer dan wel begrepen wordt. Aan de hand van een simpel voorbeeld leg ik het nog één keer uit ;-)

14. december 2016
Klakkeloos achter de bestaande modellen van Google en andere giganten aanlopen, is dat wel zo slim? Is er niet juist heel veel winst te behalen door zelf even goed na te denken en op een andere manier de waarde van je touchpoints te benaderen?